Líbí se vám plán výjezdu? Mně ano :) Snad nejsem jediná.. 

Ptáte se, jak tuto misii můžete podpořit? Jsou tu přesně 2 možnosti:

1) Finančně

2) Modlitebně

K té první možnosti. Jednou mi jeden misionář řekl, že nazačátku svého misijního působení, pro něj bylo hrozně těžké si říkat o peníze, ale později se naučil lidem říkat větu "Jedu konat Boží vůli a abych ji mohl dělat, potřebuji k tomu peníze." A je to pravda, je to hrozně těžké, obzvlášť  když je člověk vychováván k takovému tomu zdvořilostnímu "Ne, nemusíš mi to dávat". Ale pro ty, kdo by se chtěli finančně podílet na Božím plánu v Tanzánii, tak tady je číslo účtu  1057340/2060 a v.s. 2303. Nemusí to být nějaké velké částky, to vůbec.. Stačí menší, i mnoho malých položek dá jednu velkou. Pro pracující je možná zajmavá informace to, že jelikož je účet veden u organizace Nehemia, tak se to pak dá odečíst ze základu daně.

K té druhé možnosti. Modlitby mají velkou moc, věřím v to. Kdo byste volili tuto cestu, můžete mi napsat na můj mail [email protected] a já vám pak budu posílat informace o tom, jak výjezd probíhá, všechny úspěchy, neúspěchy, žážitky a v neposlední řadě i modlitební potřeby. 

No a co vlastně z toho budete mít vy? Dobrá otázka..

Jestli odjedu, můžete být součástí nejenom toho výjezdu, ale především součástí života lidí v Tanzánii. A to není všechno. Až přijedu, budu mít půlroku, ve kterém se teda budu připravovat na VŠ, ale hrozně ráda bych ho trávila i tak, že bych jezdila po různých sborem, mládežích a povídala bych o misii, svých zážitcích a o tom, co Bůh dělal toho půl roku se mnou.

 

Díky