Jak už jste si mohli přečíst v příspěvku minulém, je na řadě pár informačních článků.. To aby bylo jasné, o co se jedná. 
 
Plán je teda takový:
Od poloviny září 2016 do konce února 2017 (což je půl roku skoro) bych vyjela do vesnice Bukoba, která se nachází u břehu Viktoriina jezera, které je na první pohled krásné, na ten druhý velmi špinavé. Většinu výjezdu je na mě přichystaných 30 °C. Což by vysvětlovalo, proč v tamní kultuře ženy nosí pouze sukně. 
Doufám, že zde budu moct využít své asi 5leté praxe ve skautu, neb náplní mojí práce bude služba dětem ve škole, školce i v domácnostech pěstounských rodin. Úředním jazykem je angličtina, tak snad si budeme rozumět.. 
Víte Jak, víte Proč, to jste se mohli dozvědět v minulém článku.. Ale asi je důležité říct Kdo. Přestože budu na místě sama češka, pevně věřím, že za mnou bude stát můj domovský sbor AC Brno a organizace Nehemia, která mi pomáhá to všechno přichystat. A jelikož nejhlavnějším důvodem, proč tam jedu, je moje víra, tak věřím, že tam se mnou bude Bůh. Kdyby nejel se mnou, nikam bych nejela.
A možná vás při čtení článků napadla ještě jedna základní otázka ekonomie, která se nedá vynechat.. Za kolik? Výdaje se vším všudy na celýho půl roku budou 90 000. Jsou v tom započteny všechny očkování, letenky, ubytování, strava, léky, rezerva pro případ nějaké šlamastyky, pojištění a víza. Tak doufám, že to bude stát za to :)