Náš, křesťanský, Bůh je známý tím, že vždycky vezme nějakou věc, co na první pohled stojí za nic a změní ji k nepoznání a úplně ji vylepší. Znáte ten příběh, jak Ježíš změnil vodu ve víno... No a takhle vznikla trička, o kterých vám teď něco napíšu..

    

V 7. třídě mi bylo od učitelky výtvarky řečeno, že kreslím jako prvňák. O pár let později, na gymplu, jsem se se pokoušela namalovat oponu v divadle.. Upřímně, vypadalo to jako růžová jeskyně. Asi chápete, že věc, o které jsem mluvila, co stojí na první pohled za nic, je můj výtvarný um. Když jsem se rozhodla nějak si přivydělat na svůj misijní výjezd (viz předchozí články), napadlo mě, ani nevím proč, malovat trička. Když se na ně kouknu teď, nikdy by mě nenpadlo, že jsem tohohle schopná. Líbí se mi.

 

Cena jednoho trička záleží na vás. Minimálně však 200 Kč. Může to být pro vás a nebo dárek pro někoho.

Každopádně ať už to bude nosit kdokoli, musí být obeznámen s Pravidly nošení:

Pravidlo je jen jedno. Když se někdo zeptá, jaký má význam pro člověka nápis na triku nebo co to znamená a jestli tomu věří, bavte se o vaší víře. Trička jsou vyrobena na podporu misijního výjezdu do Tanzánie, ale věřím, že Bůh si je může použít i tady v ČR. 

Nelíbí se vám ani jeden nápis? Vytvořte si vlastní. Ale nesmí to být něco sprostýho nebo tak něco. Jen věci, co jsou mi blízké. (Nebo vám) Víra, skaut a vtípky. Viz oranžové tričko pro moji kamarádku, které se občas stane, že přijde pozdě.....třeba o hodinu..

Trička se teď prej nosí, využijte toho a napište mi!